Comeg France

Пълни ендоскопски решения

Интуитивни, безопасни и свързани, пълните ендоскопски решения на Comeg са специално предназначени да съчетаят клиничната експертиза и грижата за пациента.

Пълни ендоскопски решения

Интуитивни, безопасни и свързани, пълните ендоскопски решения на Comeg са специално предназначени да съчетаят клиничната експертиза и грижата за пациента.

Ултрасоник костна хирургия

Безопасна и атравматична ултразвукова пиезо костна хирургия.
Предимствата на пиезо-електрическата технология са доказани през годините в областта на стоматологията и сега се прилагат в медицинския сектор за подобряване на интраоперативните предимства и следоперативните резултати.

Индивидуални решения

Избрани продукти

SYMBIOZ Full HD

SYMBIOZ Full HD е мултидисциплинарен апарат, с висококачествено изображение благодарение на специфичния FULL HD датчик, SYMBIOZ Full HD разширява границите на зрението, докато лекува пациента безопасно.

Уникално изображение за всеки лекар, това вече е възможно с персонализираните профили на потребителите. Повече яркост, по-малко червени цветове и редица други опции…. Сега вече лекарите могат да програмират собствени параметри, да ги записват в собствения си потребителски профил и да ги използват всеки път, когато работят със стойката. Една стойка, множество потребители и толкова настройки, колкото пожелаете.

Ubipack

Ubipack дава на хирурзите перфектния инструмент „всичко в едно“ за диагностика в кабинета. Благодарение на Sopro Imaging, един софтуер за изображения, имате база данни на всички ваши пациенти с широка гама от ергономични и високоефективни инструменти.

PIEZOTOME® M+

Безопасна и атравматична ултразвукова пиезо костна хирургия.
Предимствата на пиезо-електрическата технология са доказани през годините в областта на стоматологията и сега се прилагат в медицинския сектор за подобряване на интраоперативните предимства и следоперативните резултати. Устройствата M + се използват за широк спектър от клинични приложения при лицево-челюстни и пластични операции, например ринопластика, където приоритетът е прецизност, безопасност и ефикасност.

Каталози и брошури

MEMO 4D®

Reshaping Mitral Repair

Видео

Дистрибутирани в повече от 90 страни, Peters Surgical се стреми да подобри качеството на живота на пациентите като добринася за успеваемостта на хирургическите процедури. Новото корпоративно видео ще Ви даде цялостен поглед върху ролята, мисията и амбициите на компанията.

Искам на всяка страница с производители да има такава опция за видео. За някои страници ще дам информация сега, за други ако може да има опция в административния панел да качвам сама после.

Нашите партньори