За нас

Създадохме Medicard през 1991 г., за да дистрибутираме висок клас медицински консумативи, инструменти и апаратура, които са специализирани в областта на кардиохирургията, съдовата хирургия, инвазивната кардиология, общата хирургия и др. В дългогодишния ни опит сме представлявали едни от най-големите и престижни производители в сферата на иновациите в медицината, като: Sorin/LivaNova, Jhonson&Jhonson, Covidien, Becton Dickinson, Peters Surgical, Alvimedica, Comeg, Delacroix-Chevalier, Ackermann.

С почти 30-годишната си история успяхме да създадем традиции в продаването на медицинска апаратура и изградихме мрежа от стотици лекари, хирурзи и сестри от цялата страна, с които партнираме дългосрочно и до днес. Работим с всички кардиохирургии в България и с едни от най-големите болници, като Св. Георги, Св. Екатерина, Св. Марина, Окръжна болница, Токуда и още много други. Отдаваме успехите си на високата си прецизност и следването на мисията ни – да бъдем винаги на разположение на медиците в страната, като предоставяме най-качествената специализирана техника и детайлно обучение за употребата ѝ, дори и на място в операционната.

Водени сме от стремежа си да следваме всички тенденции и да предоставяме апаратура от световно доказани брандове, защото смятаме, че всяка болница в България заслужава да използва иновативна технология от най-висок клас. Осланяйки се на тези наши вярвания, ние водим редица обучения, семинари и конгреси, с които целим да обучаваме хирурзите и медиците. Провеждаме и обучения и от чужди гост-лектори хирурзи, които демонстрират най-добрите начини за използване на апаратурата директно на място в операционната.

Medicard споделя новите тенденции в медицинската апаратура, с основен фокус към по-щадящите и прецизни методи за диагностика, както и мини-инвазивните подходи.

Разрешение за търговия на едро с медицински изделия.